Retro Design Herensokken * Curtain 23263

Retro Design Herensokken

Curtain 23263

Op voorraad

 25,95

Maat: one size fits most (41-45)
Kleuren: Retro Design Herensokken – Curtain 23229 kleurechtRetro Design Herensokken – Curtain 23230 kleurechtRetro Design Herensokken – Curtain 23231 KleurechtRetro Design Herensokken – Curtain 23252Retro Design Herensokken – Curtain 23253Retro Design Herensokken – Curtain 23254Retro Design Herensokken – Curtain 23258 kleurechtRetro Design Herensokken – Curtain 23259Retro Design Herensokken – Curtain 23260Retro Design Herensokken – Curtain 23261Retro Design Herensokken – Curtain 23262
Binnen 24 uur verzondenGratis verzending vanaf €30Altijd als brievenbuspakket

Retro Design Herensokken – Curtain 23263

Stap in de schijnwerpers van stijl met onze Retro Curtain sokken – een meesterwerk geïnspireerd door het majestueuze openen van theatergordijnen voor een betoverende nieuwe show! Elk paar is doordrenkt met het drama van het podium en belichaamt de kunst van tijdloze elegantie. Met een harmonie van kleuren en patronen brengen deze sokken een enscenering van verfijning naar elke stap, waarbij elke beweging een dans is en elke stap een applaus waardig is.

”Bereid je voor op een modieuze vertoning met onze Retro Curtain sokken, waar elke dag een nieuwe act is in jouw persoonlijke stijlverhaal.” (Effio)

————

Het Verhaal van Mercerized Cotton
Gemaakt van Egyptisch katoen, bekend als een van de meest luxueuze varianten op de markt, bieden onze sokken de perfecte balans tussen sterkte en comfort. Mercerized Cotton, ook wel Parel Katoen genoemd, is een hoogwaardige katoensoort met zijdeachtige glans, uitzonderlijke kleurvastheid, en indrukwekkende maatvastheid.
Bij Effio kiezen we enkel voor absolute topkwaliteit, waardoor onze Mercerized Cotton sokken een symbool zijn van stijl, duurzaamheid en verfijning. Stap in comfort en elegantie met Effio.”

Waarom Effio sokken? 

Hoogwaardig Mercerized Egyptian Cotton: Geniet van het ultieme comfort met onze sokken gemaakt van hoogwaardig gemerceriseerd Egyptisch katoen – een weelderige mix van 83% katoen, 15% polyamide en 2% lycra, die zacht aanvoelt en langdurige kwaliteit garandeert.
Extra Lengte, Extra Stijl: Ervaar de luxe van extra lengte. Van boord tot hiel meten onze sokken 36 cm, waardoor ze niet alleen comfortabel zitten, maar ook een stijlvolle statement maken.
Verfijnde Zorg: Onze sokken vragen om liefdevolle zorg. Was ze binnenstebuiten op 30º (niet in de droogtrommel) om hun kwaliteit en kleur te behouden, zodat je langdurig kunt genieten van hun ongeëvenaarde uitstraling.
Dutch Design in Every Thread: Laat je voeten spreken met Nederlands vakmanschap. Effio sokken belichamen Dutch Design op zijn best, met oog voor detail en een unieke esthetiek.
Italiaans Geverfde Garens, Vrij van Toxines: Onze sokken worden gemaakt met in Italië geverfde garens, waarbij we trots de OEKO-TEX® Standard 100 hanteren. Dit betekent dat ze vrij zijn van schadelijke toxines, waardoor ze niet alleen stijlvol maar ook veilig zijn.
Duurzaam Verpakt: We omarmen duurzaamheid. Onze verpakkingen en papieren zijn gemaakt van gerecycled karton/papier of zijn 100% FSC-gecertificeerd, zodat je niet alleen kiest voor stijl maar ook voor milieubewustheid met Effio sokken.”

  • Sterk en kleurvast Mercerized Cotton
  • One Size Fits Most (41-45)
  • Naadloos (hand linked toe)
  • Made in Italy
Productinformatie & zorg
  • High quality mercerized Egyptian cotton 83% cotton, 15% polyamide, 2% lycra
  • Extra lengte; De afstand van het boord tot de hiel is 36cm
  • 30º binnenstebuiten wassen (niet in de droogtrommel)
  • Dutch Design
  • In Italie geverfde garens; vrij van schadelijke toxines; OEKO-TEX® Standard 100
  • Alle verpakkingen en papieren zijn van recycled karton/papier of 100% FSC
  • EAN: 7446038149107
Are you ready for the summer? Discover our socksShop all socks