Prentenboek Mijn wonderlijke oom + 1 paar unieke Effio sokken (limited edition)

Een ideaal cadeau voor de feestmaanden: het prentenboek Mijn wonderlijke oom inclusief 1 paar unieke Effio sokken. Waarom deze combinatie? Omdat Mijn wonderlijke oom, het alter-ego van Jacques Tati befaamd is om zijn gestreepte sokken. Reden voor kinderboekenauteur en Zilveren Penseel-winnaar Yvonne Jagtenberg om contact op te nemen met Effio en het EYE Filmmuseum. Yvonne schreef het prentenboek Mijn wonderlijke oom, Effio maakte bijpassende sokken en het EYE Filmmuseum brengt de filmvertoning van Mon oncle (1958). 

Bestel nu uw cadeau: het Prentenboek Mijn wonderlijke oom door Yvonne Jagtenberg + 1 paar unieke Effio sokken. Met deze sokken aan je voeten ben je monsieur Hulot! 🙂 En wie wil er nou niet die wonderlijke oom zijn?

Het prentenboek
In Mijn wonderlijke oom wordt de oom van Gerard, ook wel monsieur Hulot genaamd, geconfronteerd met ‘het gewone leven’. Hij moet een dagje op zijn neefje Gerard en diens hond, de teckel Dali, passen. De kleine Gerard woont in een hypermodern, kil huis waar humor en kattenkwaad niet getolereerd lijken te worden. Zijn prettig gestoorde oom brengt daar verandering in. Zijn fantasie en verwondering vormen een voorbeeld voor zijn neefje. De oom verliest zich in het spel en het gevecht met de dingen. De vraag is wie past nu eigenlijk op wie?

Effio sokken + Prentenboek ‘Mijn wonderlijke oom’ door Yvonne Jagtenberg – Een samenwerking tussen Effio – Uitgeverij Rubinstein – Tativille – EYE Filmmuseum.